Vijesti

Glavni čovjek Tekkena radi na najskupljoj igri u Bandai Namco povijesti

Ako jedno ime znači Tekken serijal onda je to Katsuhiro Harada. Harada radi na Tekkenu od samog početka ove tabačine 1994., a glavni čovjek na svim igrama je od Tekkena 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi ugledni Gematsu, Harada je na Staru godinu sudjelovao na posebnom podkastu gdje je otkrio kako radi na projektu “za kojeg nije ni siguran kako su ga direktori uopće odobrili”.

Kako kaže, radi se o vjerojatno najskupljem projektu Bandai Namca ikad, a kasnije kroz razgovor dao je naslutiti da se radi o igri koja nije tabačina, ali sve je nekako misteriozno. Kada se priča o velikim budžetima, a u kontekstu fighting igara, pada nam na um Tekken X Street Fighter.

Iako je ovaj hibrid jako teško vjerojatan (sudeći prema SFxTekken možda bolje da više ne idu u te vode), apsolutno ništa drugo nam ne pada na pamet. O čemu se točno radi možda ni nećemo otkriti tako skoro, budući da je Harada otkrio kako ih je Covid-19 poremetio u bilo kakvom ozbiljnijem radu na igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano