Vijesti

God of War je pokupio još jednu nagradu za igru godine, a Kratos je završio na naslovnici Men’s Healtha

Je li uopće vijest više da je God of Warn4 pokupio još jednu nagradu za igru godine? Ne znamo ni sami, ali God of War je pokupio sve moguće nagrade za igre godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put je BAFTA ( British Academy of Film and Television Arts) dodijelila God of War-u ovu prestižnu nagradu, a igra je osvojila nagrade još u ostale 4 kategorije – najbolju glazbu, naraciju, Jeremy Davies za najboljeg glumca (Baldur) i za postignuće u audio dizajnu.

Kratos kao uzor!

Boy! Tko bi uopće pomislio da će nekoć “razvratni” Kratos postat zvijezda najpoznatijeg “muškog” časopisa na svijetu? Upravo je pored svih manekena i svjetskih faca, Kratos završio na naslovnoj stranici Men’s Healtha.

“Less reps, more muscle” iliti – masa je mama. Smiješak. Upravo je njegovo isklesano tijelo poslužilo kao inspiracija, a mi muškarci bismo trebali biti kao Kratos, a ne kao onaj debeli trol.

Šalu na stranu, ovo je ogroman uspjeh za God of War, ali i čitavu igraću industriju. Doći na naslovnicu Men’s Healtha nije lako. Čestitke Kratosu i God of War-u na svim mogućim nagradama koje je uzeo.

Igra

Povezano