Vijesti

God of War je Sonyjeva najbolje ocjenjena igra na PC-ju

PC verzija God of Wara je dosad najbolje izvedeni port neke PlayStation ekskluzive, zaključio je Luka (@AlexY) u FFA osvrtu, a sada to prepoznaju i igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku pisanja ovog teksta na Steamu je zabilježeno preko 9 tisuća recenzija. Status im je u najvećem mogućem rangu – Overwhelmingly Positive. Čak 97% igrača pozitivno je ocijenilo ovaj PC port, što ga svrštava iznad svih drugih Sonyjevih portova.

  • Horizon Zero Dawn: Complete Edition – 84% od preko 51 tisuće recenzija je pozitivno
  • Days Gone – 93% preko 20 tisuća recenzija je pozitivno
  • Death Stranding – 92% od preko 40 tisuća recenzija je pozitivno

Pogled na SteamSpy otkriva da je broj kupaca nakon tri dana blizu pola milijuna, što je sasvim jasan znak da Sonyjeve ekskluzive itekako imaju mjesta na PC-ju. Igrači ih žele, Sony će fino zaraditi na gotovo 4 godine starom naslovu te dobiti telemetriju koja bi mu mogla pomoći u odluci hoće li nastaviti dovoditi svoje igre na PC u nekom kraćem roku.

Koji PlayStation naslov će uslijediti na PC-ju? Vjerojatno Uncharted kolekcija posljednje dvije igre, pa Ghost of Tsushima…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano