Vijesti

God of War na PS5 igramo u stabilnih 60 FPS-a

Sve PS4 igre (minus nekoliko naslova za koje nitko nikad nije čuo) bit će igrive na PS5, a jedna od njih je i najbolja igra 2018. godine. Developeri iz Santa Monica studija upravo su potvrdili kako će God of War na PS5 profitirati od mogućnosti boost modea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

God of War je i na PS4 Pro imao Favor Performance opciju, ali maksimalnih 60 sličica u sekundi nisu bili konzistentni. Boost opcija na PS5 broj sličica u sekundi držat će na stalnih i konstantnih 60.

I koliko god dobro zvučao podatak o konstantnih 60 sličica u sekundi, razočaravajuć je podatak taj da ćemo, kao i na PS4 Pro, God of War u tom modeu igrati u samo 1080p rezoluciji. Ili u Favor Resolution modeu u 4K rezoluciji s checkerboard renderiranjem i stabilnih 30 FPS-a.

Dakle, ekipa iza God of Wara nažalost nije svoje vrijeme uložila u posebnu PS5 nadogradnju, ali dobra vijest je ta da ćemo igru moći nastaviti na mjestu gdje smo stali na PS4. Save file bit će prenosiv i za God of War 3 Remastered.

Dobra vijest je i ta da je vrijeme koje bi potencijalno bilo uloženo u PS5 nadogradnju sigurno otišlo na razvoj nadolazećeg God of War: Ragnaroka koji je predviđen za 2021. godinu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano