Vijesti

God of War na PS5 igramo u stabilnih 60 FPS-a

Sve PS4 igre (minus nekoliko naslova za koje nitko nikad nije čuo) bit će igrive na PS5, a jedna od njih je i najbolja igra 2018. godine. Developeri iz Santa Monica studija upravo su potvrdili kako će God of War na PS5 profitirati od mogućnosti boost modea.

God of War je i na PS4 Pro imao Favor Performance opciju, ali maksimalnih 60 sličica u sekundi nisu bili konzistentni. Boost opcija na PS5 broj sličica u sekundi držat će na stalnih i konstantnih 60.

I koliko god dobro zvučao podatak o konstantnih 60 sličica u sekundi, razočaravajuć je podatak taj da ćemo, kao i na PS4 Pro, God of War u tom modeu igrati u samo 1080p rezoluciji. Ili u Favor Resolution modeu u 4K rezoluciji s checkerboard renderiranjem i stabilnih 30 FPS-a.

Dakle, ekipa iza God of Wara nažalost nije svoje vrijeme uložila u posebnu PS5 nadogradnju, ali dobra vijest je ta da ćemo igru moći nastaviti na mjestu gdje smo stali na PS4. Save file bit će prenosiv i za God of War 3 Remastered.

Dobra vijest je i ta da je vrijeme koje bi potencijalno bilo uloženo u PS5 nadogradnju sigurno otišlo na razvoj nadolazećeg God of War: Ragnaroka koji je predviđen za 2021. godinu.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close