Vijesti

God of War Ragnarok danas je bogatiji za novi način igranja

Pola godine i preko 11 milijuna prodanih primjeraka nakon izlaska, God of War Ragnarok danas je bogatiji za mod koji smo očekivali od samog početka. Ali, sudeći po detaljima, isplatilo se čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je u Ragnarok stigao New Game Plus mod. Igrači mogu prenijeti napredak iz prvog prelaska, uključujući sve skillove, opremu i oružja. Podiže se i level opreme, koju s devetog levela možete nadograditi na “plus” razinu, a s Gilded Coinovima možete kupovati nove enchantmente.

NG+ donijet će i neku novu opremu, poput Black Bear štita, onog kojeg Kratos ima na početku igre, a sada će mu ostati i nakon početne dionice. A ako želite više izazova, možete opremiti Spartan Armour, onakav kakav je Kratos imao u nekadašnjim igrama, bez ikakvih perkova te napadačkih ili obrambenih štitova. Iz prethodnika se vraćaju Zeusovi i Aresovi oklopi s novim perkovima i vizualima.

Neprijatelji su snažniji, posebno bossovi koji će vas u Endgame-u iznenaditi nekim sasvim novim trikovima. Raznovrsniji će biti i protivnici u Nilfheim areni, s kojima se u NG+ možete boriti i kao Atreus, a kao companioni dodani su Freya, Brok, Sindri, Angerboda, Ingrid, Thor i Thrud.

Čitav popis novosti možete proaći na PlayStation Blogu, a za kraj smo ostavili najbolju opciju. Poput Ghost of Tsushime, Ragnarok od sada možete igrati i u cinematičnijem, crno bijelom vizualnom stilu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano