Vijesti

God of War Ragnarok dobio je novi, sjajni trominutni trailer te prikaz novog DualSense kontrolera

Na State of Play prezentaciji koja se trebala fokusirati na japanske naslove pronašlo se mjesta i za God of War Ragnarok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trominutni trailer s fokusom na priču naglasak stavlja na odnos Kratosa i Atreusa. Atreus žudi za znanjem koje bi mu pomoglo da shvati proročanstvo o Lokiju te traži više slobode i značajniju ulogu u “tata-sin” odnosu, dok se Kratos pokušava osloboditi vlastite prošlosti te istovremeno nastoji biti bolji otac. Putovanje kroz nekoliko svjetova u u traileru završava epskim prikazom borbe s Thorom.

Novi dizajn DualSense kontrolera

Ali to nije sve od novog God of Wara. Sony je noćas predstavio limitirano izdanje DualSense kontrolera inspirirano nordijskom mitologijom. U hladno plavoj i ledeno bijeloj boji, ukrašen je simbolima medvjeda i vuka, predstavljajući Kratosa i Atreusa.

Zasad nije poznato kada i gdje će se Ragnarok pronaći u prodaji, a kako izgleda pogledajte ispod.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra