Vijesti

God of War Ragnarok je dobio prikaz u Svartalfheimu, zemlji patuljaka

Tek nešto više od dva mjeseca preostalo je do izlaska God of War Ragnaroka, a za novu dozu gameplaya pobrinuo se ponovno Game Informer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikazan je Svartalfheim level. Svartalfheim je jedan od 9 svjetova i dom patuljaka u središtu Zemlje između Midgarda i Niflheima. Urednik Game Informera navodi kako ćemo u Ragnaroku posjetiti svih 9 svjetova, pa čak i one iz prethodnika “koji će se osjećati kao novi”. Zvuči kao reciklaža? Vidjet ćemo, ali vjerojatno se radi o novim lokacijama u tim istim svjetovima.

Prikazana je mehanika zaleđivanja gejzira kao prirodnih prepreka, a Atreus će poslužiti za pomicanje barijera na teško dostupnim mjestima. I dok na nekim mjestima Kratos i Atreus koriste kanu kao prijevozno sredstvo, narator pruža sugestiju kako to neće biti jedino prijevozno sredstvo u Ragnaroku.

God of War Ragnarok na PS4 i PS5 izlazi 9. 11. ove godine, a iako nije najavljen za PC, vjerujemo kako će tamo uslijediti negdje krajem 2023., posebno ako ocjene kritike budu na tragu prethodnika.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano