Vijesti

God of War Ragnarok je u manje od 3 mjeseca prodan u preko 11 milijuna komada

Developeri iz Santa Monica studija pohvalili su se velikim prodajnim jubilejom za God of War Ragnarok, koji je postao prva mega eskluziva na novoj generaciji konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nevjerojatno smo sretni što je God of War Ragnarok službeno prodan u 11 milijuna primjeraka. Ništa od ovoga nebi bilo moguće bez podrške naših obožavatelja, zato vam zahvaljujemo što ste krenuli na ovo putovanje s nama”, developer je poručio na društvenim mrežama.

Inače, očekivali smo ovakav uspjeh kada se Sony pohvalio prodajom od 5,1 milijun primjeraka u samo tjedan dana, što je God of War Ragnarok učinilo najbrže prodavanom PlayStation ekskluzivom ikad. 11 milijuna u manje od 3 mjeseca još je jedan odličan učinak, a statističarima ćemo pustiti da izračunaju je li i u tom periodu Ragnarok ostao na vrhu ljestvice.

Ragnarok se tako približio polovici puta ostvarenja prethodnika, koji se od 2018. pa do danas prodao u preko 23 milijuna. Sony očekuje sličan rezultat i s Ragnarokom, a očekujemo i mi nakon što mu je Goran (@foggy) udijelio sjajnih 91/100 u FFA recenziji.

Igra

Povezano