Vijesti

God of War Ragnarok na proljeće će dobiti New Game Plus mod

Sad već tradicionalno, poput drugih PlayStation ekskuziva u posljednje vrijeme, God of War Ragnarok dobit će New Game Plus mod nekoliko mjeseci nakon izlaska, potvrdio je Santa Monica Studio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mnogi od vas su pitali, pa smo sretni što možemo potvrditi da će New Game Plus mod doći u Ragnarok na proljeće”, bez ulaženja u velike detalje, developeri su napisali na Twitteru.

Ako je suditi po prethodniku, NGP mod omogućit će novi prelazak sa zadržavanjem sve opreme i poboljšanja, a ista ta oprema, poput oklopa imala je još moćnije i razrađenije izvedbe. 2018. reboot God of Wara ponudio je i novu opremu, poput oklopa koji eksplodira svaki put kad se punite healthom kroz Healthstone. Tada je novi mod donio i novu razinu težine, protivnici su dobili nove napade, a što će sve od toga završiti u Ragnaroku saznat ćemo za nekoliko mjeseci.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano