Vijesti

God of War Ragnarök se bliži izlasku, ocjenjen je u Južnoj Koreji

Netko je u Južnoj Koreji na uvid dobio God of War Ragnarok te ga je dobno ocijenio za starije od 18 godina. A to znači samo jedno, izlazak se bliži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Regulatorima u Južnoj Koreji nije prvi put da na ovaj način otkrivaju skori izlazak neke igre, a ocjenu je prvi uočio twitteraš The_Marmolade, a možete je pronaći ovdje na službenoj stranici državnog tijela za klasifikaciju zabavnog sadržaja.

Izlazi u rujnu?

Osim God of Wara, Marmolade je na istoj stranici iskopao i klasifikacije za Overwatch 2, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge te za Resistance: Retribution, PSP naslov koji bi se na PS4 i PS5 trebao pojaviti kao klasik kroz PlayStation Plus Premium pretplatu, ali i u slobodnoj prodaji po još neotkrivenoj cijeni.

Isti twitteraš je pronašao i službeni merch na Geeky Zone britanskom webshopu za nadolazeći God of War. Roba je dostupna tek za preorder uz okviran datum izlaska u rujnu, što je ujedno i potencijalni mjesec izlaska za Ragnarok na PS4/PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano