Vijesti

Gospoda iz Sonyja – korona produžila popravak PlayStationa, a oni poslali pismo isprike i igru!

Male stvari. Ne zaboravite to. Male stvari vesele većinu ljudi i malih stvari se većinom sjećamo. Bilo to u pitanju manji pokloni, geste ili nečija djela. Odjednom ta mala stvar postane velika i viralna i odjekne glasno poput najveće i najvrijednije moguće stvari na svijetu koju niti novac ne može platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation je kupio svoje fanove ponajprije fantastičnim igrama, ali i često gestama koje stvaraju lojalnost kod fanova. Nitko od nas ne želi da mu se pokvari konzola, ali događa se.

Kad se konzola pokvari u vrijeme korona virusa, velike su šanse da ćete na popravak čekati duže. I naravno da to ima smisla zbog svih mogućih ograničenja.

Jednom korisniku se pokvario čitač diska i morao je PS4 poslati na popravak. Sony mu je vratio popravljenu konzolu, a s njom je došlo ogromno iznenađenje. Pismo zahvale i isprike u jednom, te igra kao isprika.

Bilo bi i pismo vjerujemo dovoljno (iako u ovim okolnostima niti malo potrebno), ali čovjek je dobio i u SAD-u jako popularnu igru i ekskluzivu MLB The Show 20 koja nije davno izašla.

I onda je ovako mala stvar kao što sam napisao na početku teksta – postala velika i viralna. Post na Redditu skupio je u 16 sati gotovo 10.000 upvote-ova i preko 350 komentara, a o ovome sada pišu i neki drugi mediji.

Ovakav marketing je najbolji i njega se ne plaća. Ide sam od sebe i ima najbolji učinak. I naš Emil će biti sretan kad vidi ovo i naravno da će biti još veći fenboj jer Sony je – Sony.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano