Vijesti

Gotovo svi proizvođači igara podržavaju besplatne next-gen nadogradnje, ali EA baš i ne…!

Ako slučajno niste čuli za sustav ‘Smart Delivery’ za Xbox Series X, onda trebate znati da je to zapravo naziv za inicijativu koja kaže i koja vam obećava da kad kupite Xbox One igru, besplatno ćete dobiti nadogradnju za Xbox Series X. Vjerujemo da će istu stvar, samo drugog naziva imati i PlayStation 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smart Delivery je od prvog dana podržao CDPR, pa je poznato kako će svi koji kupe Cyberpunk 2077 za Xbox One, besplatno moći skinuti nadogradnju za Xbox Series X. Istu stvar je potvrdio i Ubisoft za sve svoje naslove, kao i velika većina drugih proizvođača.

EA je opet EA

U naslovu smo napisali kako EA baš i ne podržava Smart Delivery što znači da EA ima svoje uvjete. Konkretan primjer je netom najavljeni Madden NFL 21. Besplatnu nadogradnju ćete dobiti za Xbox Series X, ali pod određenim uvjetima.

Kao prvo, igru MORATE kupiti do 31.12.2020. za Xbox One. Dakle, imate vremena nakon izlaska jedno dva-tri mjeseca maksimalno kupiti igru. Kad ste je kupili u tome periodu, postoji još jedan uvjet. Ako želite dobiti besplatnu nadogradnju, MORATE kupiti Xbox Series X konzolu do 31.3.2021. Poslije tog datuma, ako poželite igrati NFL 21 za Xbox Series X s nadogradnjom za istu konzolu – nećete moći i morat ćete platiti. Koliko? Ne znamo.

Ne moramo vam ni reći da je ovo apsolutno razbjesnilo igrače jer ovo će očisto postati praksa za sve EA igre, osim ako cijela ova negativa ne nagovori EA da povuče ovu pomalo suludu odluku.

EA kao da nikada neće ili ne želi naučiti…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano