Vijesti

Govori se da će PlayStation imati svoju veliku Showcase prezentaciju u posljednjem tjednu ovog mjeseca

Da Sony planira veliku Showcase prezentaciju negdje krajem svibnja ili početkom lipnja jasno je već neko vrijeme. Gotovo svi veliki insajderi pričaju o tome, a sada se javio i Jeff Grubb, novinar koji je redovito go-to osoba po ovakvim pitanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grubb je na Twitteru u svom internom Summer Games Mess kalendaru stavio PlayStation Showcase negdje u posljednjih 7 dana mjeseca svibnja. Ako je to točno, PlayStation će otvoriti sezonu velikih najava igara daleko prije svih drugih, budući da je Xbox prezentacija zakazana za 11. 6., a Summer Games Fest 8. 6.

Još ranije, Grubb je nagovjestio, a drugi novinari i insajderi su se nadovezali, kako će idući PlayStation event biti “masivnog” karaktera i postavit će drugu fazu PlayStationa 5. To bi značilo će svoje pokazati Sonyjevi najveći razvojni studiji. Insomniac sa Spider-Manom, Naughty Dog s The Last of Us multiplayer igrom, Sucker Punch s Ghost of Tsushimom 2, Bend s novom igrom nakon Days Gonea, Bungie s novim velikim projektom poslije Destinyja…

U ovom trenutku još uvijek nema službene najave, a ako je Grubb u pravu, Sony će objaviti datum održavanja Showcasea negdje u narednih 10-ak dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano