Vijesti

Gran Turismo 7 je odgođen za 2022.

Sasvim onako usput, prigodom najave novog PlayStation VR-a (PS VR 2), šef PlayStationa Jim Ryan potvrdio je odgodu jedne od najiščekivanijih PlayStation 5 igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pitate me o izdavačim planovima za 2021.? Vidite… Covid se opet pokazao problematičnim, istisnuo je Gran Turismo 7 u 2022.”, otkrio je Jim Ryan u razgovoru za GQ magazin.

“Poremetilo je to naše planove”, priznao je Jim Ryan, pa najavio kako ćemo uskoro saznati datume izlaska drugih PlayStation 5 ekskluziva za 2021. godinu.

Dakle, zasad 2021. godina ostaje na Returnalu koji je predviđen za 30. 4., te Ratchet & Clank: Rift Apart kojeg ćemo, ako ne bude odgoda, igrati 11. 6. ove godine.

Što se tiče PlayStation 5 ekskluziva, potvrđen je jođ Deathloop za svibanj, a ostale igre poput Kena: Bridge of Spirits i GhostWire: Tokyo tek trebaju dobiti nove datume izlaska. Za 2021. još se sramežljivo spominju i Horizon Forbidden West te God of War: Ragnarok, s tim da je potonji manje vjerojatniji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano