Vijesti

Gran Turismo 7 na putu da postane najprodavaniji GT u povijesti

Još od prije 27 godina i prvog Gran Turisma na PS1, ovaj trkaći serijal tradicionalno postiže sjajne rezultate prodaje, a iznimka nije ni Gran Turismo 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gran Turismo 3: A-Spec s PS2 dan danas još uvijek je najprodavaniji GT s blizu 15 milijuna prodanih kopija. To nije nadmašio nijedan od nastavaka, pa ni GT Sport koji se zaustavio na oko 12 milijuna, ali GT7 bi mogao.

Kako javlja analitičar Mat Piscatella, u svoje dvije godine postojanja GT7 već je zasjeo na drugo mjesto vječne liste najprodavanijih u SAD-u, vjerojatno će do konca godine u toj zemlji izbiti na čelnu poziciju, a posljedično i globalno.

Situacija po Sony i Polyphony Digital djeluje još bolje s obzirom na dugoročni potencijal igre. Broj igrača u online modovima ne opada, a česta ažuriranja produžuju vijek igre, pa tako i ovog tjedna stižu tri nova misteriozna vozila. Po svojoj prilici i silueti, na radost domaćih fanova, jedan od njih bit će legendarni Renault 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano