Vijesti

Gran Turismo 7 naginjat će klasičnim igrama u serijalu: “Miriše na nostalgiju”

“Gran Turismo Sport stvorio je ambiciozni plan. Zadržat ćemo natjecanja iz Sporta (poput FIA Championshipa op.a.), ali Gran Turismo 7 vraćamo u širine kakve su imale jedinica i četvorka. Ovo će biti najbolje klasično iskustvo Gran Turisma današnjice”, bio bi slobodni prijevod onoga što je kreator Gran Turisma Kazunori Yamauchi ispričao za japanski Octane, a za nas preveo Googleov prevoditelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Miriše na nostalgiju”, nastavlja Yamauchi, prije nego što je nastavio pričati o automobilističkoj kulturi u Japanu i odnisima kakve gaji sa Međunarodnom automobilističkom federacijom (FIA).

Iako će Gran Turismo 7 obilježiti svojevrsni povratak korijenima, Yamauchi ne smatra kako je Sport bio greška. “GT Sport bio je neobičan za mnoge, ali s kasnijim nadogradnjama rastao je i momentum”, kaže Yamauchi koji je sasvim u pravu. Sport je danas nemjerljivo popularniji nego na samom početku, a esport zajednica je snažna i aktivna. Sport na kraju nećemo pamtiti kao promašaj.

Gran Turismo 7, koji će očito biti kombinacija svih igara dosad s naglaskom na početke serijala, trebali bismo igrati negdje tokom ove godine. Nagađalo se kako bi to moglo biti u prvoj polovici 2021., ali sve je izvjesnije kako će se to dogoditi ipak negdje koncem godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano