Vijesti

Gran Turismo 7 nećete moći voziti bez interneta

Baš kao što je to svojevrsno bio slučaj s Gran Turismo Sportom, kod kojeg je to donekle i logično jer ipak se radi o online igri, većinu toga u Gran Turismu 7 nećete moći igrati bez spajanja na internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gran Turismo 7 je novim prikazom pokazao da ga se isplati čekati do ožujka 2022.

Igrači su to primijetili tek kroz vikend, budući da je Sony to malim slovima gotovo pa sakrio po najavi igre na PlayStation Blogu. Nabrojimo dijelove igre koji se neće moći igrati bez internetske konekcije:

  • Čitava kampanja
  • Livery Editor
  • Scapes (mode za slikavanje)
  • GT Café
  • GT Auto

Dakle, gotovo sve. Većinu iznad toga napisanog već poznajete, pa da vas upoznamo s posljednje dvije točke. GT Café je nešto linearniji mode kroz koji ćete prikupljati automobile na način sličan onome poput osvajanja trofeja.

GT Auto većina vas ipak poznaje, to je u biti garaža u kojoj ćete modificirati automobil. Sve od mijenjanja kotača preko modifikacija karoserije i aerodinamike do tjuniranja ispod haube. Nemojmo zaboraviti ni na promjene ulja i pranje automobila.

Direktor Gran Turisma 7 legendarni Kazunori Yamauch uvjerava nas da će ovo biti Gran Turismo kakav nismo igrali nikada dosad. I zbilja, nikada nismo igrali klasični Gran Turismo 7, a da smo trebali imati konstantnu konekciju na internet. Kakva logika stoji iza takvih odluka? Nismo sigurni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano