Vijesti

Gran Turismo 7 zauzima gotovo sedminu prostora na PlayStationu 5

Razvoj Gran Turisma 7 bliži se kraju. Poliraju se sitnice uoči konačnog izlaska u ožujku, a sada se u bazi PlayStation Storea pojavila i informacija o zauzeću prostora na disku.

420 automobila na 90-ak staza zauzimat će 89,5 gigabajta na PS5 i oko 110 gigabajta na PS4. Baza PS Storea otkriva i kako će preload krenuti točno tjedan dana uoči izlaska, što bi trebalo biti dovoljno vremena za preuzimanje i onima na lošijim konekcijama.

Međutim, ako je nešto jasno kod Gran Turismo igara, to je onda da će GT7 s vremenom zauzimati više prostora na disku. Primjerice, GT Sport je krenuo s 43 GB, a danas je na preko 100.

Polyphony Digital u industriji je prepoznat po fantastičnoj post-launch podršci, a za dodatne automobile i staze će se uvijek pronaći mjesta na disku. Gran Turismo 7 igramo od 4. 3. na PS4 i PS5.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close