Vijesti

Grand Theft Auto VI ne izlazi prije 2025. godine?

Kako je krenulo sa sve daljnjim i daljnjim datumima izlaska, sve je više izglednija pesimistična opcija da će GTA 6 izaći za PlayStation 6. Tek toliko da im se imena poklope, da bude fora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god da je prethodnih godina bilo naklapanja oko izlaska novog nastavka iz GTA serijala, toliko su se sva pokazala u potpunosti pogrešnima. Možda je pogrešna i najnovija glasina, koja tvrdi da Grand Theft Auto VI ne izlazi prije 2025. godine te da je igra tek u ranoj fazi produkcije. Možda i nije, tko zna? A možda su u šumi?

Poznati leaker Tom Henderson, koji je već imao uspješnih dojava vezanih uz Battlefield i Call of Duty serijale, u svom YouTube videu se dotakao detalja koji bi trebali biti dio novog GTA VI. Pa krenimo redom:

  • Igra će biti smještena u moderno doba, kako bi Rockstar imao svu moguću slobodu oko dodatnih sadržaja po uzoru na one iz GTA Online DLC-ova.
  • Mapa će uključivati i Vice City te će evoluirati kroz vrijeme, s novim, ali i promijenjenim lokacijama.
  • Igra je u vrlo ranoj fazi produkcije. Ipak je još uvijek glavni fokus na GTA V Online.
  • Igrat će se sa dva protagonista, od kojih će ženski biti specijalist za tehnološke điđe-miđe poput hakiranja (po uzoru na Watch Dogs?)
  • Igra se razvija isključivo za PC, PlayStation 5 te Xbox Series S/X (aleluja!). Nikakva podrška neće biti za PlayStation 4 ili Xbox One.
  • Planirani datum izlaska je 2024. odnosno 2025. godina.

Iako nije mnogo informacija, djeluju zanimljivo te će vrijeme pokazati što će se zaista vidjeti u finalnom proizvodu. Jednog dana kad izađe. Ako budemo mladi još…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano