Vijesti

GRID Legends dobio je prvi prikaz, izlazi već u veljači

“Pripremite se da budete na rubu sjedala”, poručuju nam iz Codemastersa. Ok, na našem jeziku rečenica nema atraktivan značaj kao na engleskom jeziku, ali GRID Legends zaista izgleda jako dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko dobro da bismo rekli da je ovako trebao izgledati GRID 2019. Ali ok. Otkrivene su nove lokacije, automobili i eventovi, ali i datum izlaska koji će zakomplicirati možda i najatraktivniju veljaču ikada u gaming industriji.

Driven to Glory je story mode s Ncuti Gatwom u glavnoj ulozi (Sex Education na Netflixu). Developeri iz Codemastersa obećavaju mješavinu filmskog iskustva i napetih utrka, međutim, ono nije otkriveno tokom 17 minuta gameplay prikaza.

Bolji online

Međutim, napredak iz priče može se prenijeti u klasičnu karijeru koja sadrži preko 250 evenata, kroz koja ćemo po launchu voziti s preko 100 automobila uključujući kamione i električne automobile.

Vraćaju se Drift i Elimination modeovi, a novi je tzv. Electric Boost mode, međutim, mnoge će oduševiti novi, brži i jednostavniji i sistem utrkivanja s prijateljima. “U samo tri pritiska gumba na kontroleru pronaći ćete se na stazi. Nema čekanja u predvorjima”, poručio je kreativni direktor Chris Smith.

Grid Legends igramo od 25. 2. 2022. na svim aktualnim platformama današnjice osim Switcha.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano