Vijesti

GT7, Returnal i novi Ratchet & Clank igramo do polovice 2021., a Horizon Zero Dawn do kraja godine

Prve PlayStation ekskluzive koje će u potpunosti iskoristiti mogućnosti novog hardvera i najbržeg SSD-a u industriji igrat ćemo jako skoro. Potvrdio je to Sony u novoj PlayStation 5 TV reklami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je u nekim drugim reklamnim formatima već ranije otkriveno kako ćemo Gran Turismo 7 igrati do ljeta iduće godine, sada je to isto potvrđeno i za Housemarqueov Returnal i Insomniacov Ratchet & Clank: Rift Apart.

Returnal je novi veliki PlayStationov IP u kojem ćemo se pronaći na nepoznatom planetu čiji se izgled kompletno mijenja sa svakom smrću. A novog Ratcheta ne treba previše predstavljati, osim spomenuti činjenicu kako se radi o igri koju ni u teoriji nebi bilo moguće igrati na nekom drugom uređaju, budući da se igra žestoko oslanja na brzi SSD PlayStationa 5.

S druge strane se to ne može reći za Guerillin Horizon Forbidden West budući da će on uz PS5 izaći i na PS4 u drugoj polovini iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano