Vijesti

GTA 5 nikad nije izgledao bolje i prirodnije uz novi grafički mod

Godine prolaze, a GTA 5 je i dalje aktualan. Kako službenim nadogradnjama, tako i podrškom od strane zajednice koja je izrodila još jednu grafičku modifikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekli bismo da je NaturalVision Evolved možda i najbolja grafička modifikacija za GTA 5 dosad, bez pretjerane saturacije, neprirodnog blještavila i nabacanih tekstura koje na trailerima izgledaju fino, a u praksi režu oči.

Brojne promjene su ostvarene po pitanju vremenskih neprilika, sustavu osvjetljenja, ambijentalnim bojama, mapiranju tonova, tekstura svijeta i vegetacije, navodi developer iza nadimka Razed. Razeda je na Patreonu financijski podržalo preko 13 tisuća ljudi, što dovoljno govori o respektu kojeg ovaj moder uživa, kako na modding sceni, tako i među GTA fanovima.

NaturalVision Evolved grafički mod zasad je izdan u beta izvedbi i to samo za SP dio igre na PC-ju. Možete ga potpuno besplatno preuzeti ovdje

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano