Vijesti

GTA 6 bi mogao izaći već dogodine, poručio je izdavač Take-Two

Svi smo sa strepnjom iščekivali noćašnji financijski izvještaj Take-Twoa ne bismo li dobili nekakvu, bilo kakvu naznaku o GTA 6. I dobili smo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Take-Two je u prethodnoj fiskalnoj godini zabilježio profit od 5,35 milijardi dolara, međutim, bitnije nam je ono što ova kompanija planira u budućim godinama. U aktualnoj fiskalnoj godini, koja završava s posljednjim danom ožujka 2024., Take-Two planira otprilike sličan financijski rezultat, međutim, od prvog dana travnja 2024. ova američka kompanija planira nagli porast zarade.

“Vjerujemo da ćemo u iduću fazu razvoja kompanije ući u fiskalnoj 2025. godini, kada planiramo isporučiti nekoliko revolucionarnih naslova za koje očekujemo da će postaviti nove standarde kvalitete u industriji i omogućiti nam preko 8 milijardi dolara neto zarade”, čelnici Take-Twoa poručili su u izvještaju novinarima.

Take-Two objašnjava kako će od travnja 2024. početi ubirati plodove višegodišnjih golemih ulaganja, što definitivno ima smisla u kontekstu GTA 6 za kojeg se vjeruje da je u razvoju od 2018. te da će u konačnici prebaciti trošak razvoja od najmanje pola milijarde dolara. Najskupljoj produkciji ikad u gaming industriji unatoč, Take-Two je uspio iz godine u godinu ostvarivati zavidne financijske rezultate, ponajviše zbog popularnosti GTA Onlinea i NBA 2K serijala.

Premda Take-Two svoj budući potencijal prezentira u množini, kroz više navodno monumentalnih naslova, jedan od njih mora biti GTA 6. Odbrojavanje može započeti. GTA 6 bismo mogli zaigrati bilo kad u narednih 11 do 23 mjeseci. Bilo kad od 1. 4. 2024. do 31. 3. 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano