Vijesti

GTA 6 neće imati tri protagonista

Cijeli svijet čeka informacije o GTA 6. Očito je da neki upućeniji u zbivanja u gaming industriji znaju nešto više, poput novinara Jasona Schreiera iz kojeg je jako teško izvući bilo što. Međutim, kada i izusti nešto, to odjekne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schreier se ne usudi ili ne smije pričati o GTA 6, ali sada se osvrnuo na jednog čudaka koji je napisao 70 stranica navodne radnje GTA 6, pa to prezentirao kao leak. Dokument se prošlog tjedna brzo raširio internetom, da bi ga Schreier lagano pokopao.

“Ovaj dokument je fanfikcija”, ismijao ga je na Redditu. Zatim je objasnio. “Nitko nema pristup toliko detaljnim informacijama, igra je u razvoju i mnogi detalji još nisu odlučeni te je čak pogrešan i broj protagonista”, kaže.

Navodni leaker je u dokumentu naveo tri igriva lika, Ricarda, Casey i Rose, a Schreier koji je očito upućeniji po tom pitanju izlaganje je zaključio s – “GTA 6 nema tri protagonista i to je sve od mene zasad.” Dakle, GTA 6 neće imati tri protagonista, ali nije isključeno da će imati dva ili čak četiri, a mi se, staromodni kakvi jesmo, nadamo jednom glavnom protagonistu.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra