Vijesti

GTA legenda Lazlow Jones je napustila Rockstar Games

Još jedna legenda je napustila tabor Rockstar Gamesa nakon gotovo 20 godina. Producenta i pisca pod imenom Lazlow Jones ste sigurno čuli na mnogim radio postajama u Grand Theft Auto igrama kako vodi različite emisije. Njegov angažman datira još od 2001. godine kada se pridružio Rockstaru na radu na igri Grand Theft Auto III.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je vodio vlastiti talk show na stanici Chatterbox-FM u kojem su kroz telefonske pozive gostovali stanovnici Liberty Cityja sa svojim, prečesto smješnim, upadicama. Sve ostalo je povijest. Sada nakon gotovo 20 godina, Lazlow Jones napušta Rockstar kao što su to prije njega napravili Dan Houser i Leslie Branzies.

Kao razlog odlaska se navodi teška obiteljska situacija u kojoj praktički cijela Lazlowova obitelj boluje od teških bolesti, a situacija s koronom definitivno ne pomaže. Želimo mu svu sreću, a budući GTA nastavci (ako ih ikad bude) neće više biti isti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano