Vijesti

GTA V dolazi 11. studenog na PS5 i Xbox Series X/S

Next-gen GTA V dolazi za nešto manje od 6 mjeseci na PS5 i Xbox Series X/S. 11.11. je datum kad ćemo ponovno po tko zna koji put moći zaigrati nadograđeni GTA V. Iz Rockstara su obećali da ovo neće biti samo manja nadogradnja, nego će igra u potpunosti iskoristiti ono što PS5 i Xbox Series X/S nude. Očekuju nas tako puno bolji vizuali, puno kraća učitavanja i vjerujemo barem što se PlayStationa 5 tiče – u potpunosti iskorišteni DualSense feature te 3D audio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dan stiže i samostalna GTA Online verzija što znači da više nećete morat posjedovati punu verzije igre. PlayStation 5 igrači moći će sve do drugog mjeseca 2022. godine igrati GTA Online besplatno.

Rockstar je također potvrdio da će GTA V za next-gen konzole donijeti novi sadržaj i u single player mode kao i u GTA Online. Vjerujemo da ćemo brzo saznati (idući mjesec) koje su to promjene i kako to GTA V izgleda na PS5 i XSX/XSS.

A kad će novi GTA? Kad prestanete kupovati GTA V koji se i dalje fantastično prodaje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano