Vijesti

GTA V prodan u nevjerojatnih 120 milijuna primjeraka, a RDR 2 u 29 milijuna; stižu novi BioShock i moguće Mafia IV

Kapa dolje Rockstaru! Zaslužio je to svakako kad pričamo o prodajnim rezultatima Grand Theft Auta V. Igra je zasad prodana u ogromnih i nevjerojatnih 120 milijuna komada. Što je najbolje – prodaja ne posustaje jer je samo u 2019. godini, GTA V prodan u oko 20 milijuna primjeraka što je više nego prijašnjih šest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Dead Redemption II je s druge strane do sada prodan u oko 29 milijuna komada što znači da je obišao GTA: Vice City čime je postao druga najprodavanija Rockstarova igra. Zamislite samo ako izađe RDR 2 Remaster ili RDR 2 Remake na PS5, Xbox Series X i PC.

Sjetite se da je GTA V originalno izašao za PS3 i X360 još 2013. godine. 18.11.2014. igra je došla na PS4 i Xbox One, a 14.4.2015. došla je konačno i na PC.

Take-Two je također potvrdio da studio Cloud Chamber radi na novoj BioShock igri, ali nažalost igru nećemo vidjeti vani još dugo vremena. Dakle, novi BioShock je u potpunosti next-gen naslov.

Druga vijest je da će uskoro biti otkrivena nova igra studija Hangara 13 (Mafia 3). Igru ćemo vidjeti u idućih par mjeseci, a šuška se da je u pitanju Mafia IV, iako je to zasad samo glasina i postoje šanse da Hangar 13 radi na sasvim novoj igri.

Možda bi i bilo bolje da je riječ o novoj igri kad znamo koliko je Mafia III bila u najbolju ruku prosječna igra.

Još jedna zanimljivost za kraj članka – Take Two se gotovo nije niti osvrnuo na odlazak suosnivača Rockstara i jednog od čelnih ljudi kompanije – Dan Housera. Biti će zanimljivo vidjeti što budućnost donosi Rockstaru, ali i nama igračima bez tako važne osobe što je Houser definitivno bio.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano