Vijesti

GTA V se prodao u nevjerojatnih 145 milijuna primjeraka dok je čitav serijal na 345 milijuna

Grand Theft Auto serijal je apsolutni gigant u svijetu igara. Nije to ništa novo, no svejedno brojke su zaista impresivne. Posebno su impresivne GTA V brojke. Igra koje je izašla 2013. godine i došla na dvije generacije konzola (11.11. dolazi i na treću generaciju), prodana je do sada u ogromnih 145 milijuna. Kompletan GTA serijal prodan je u 345 milijuna što je također jako impresivno, no gotovo polovicu prodaje čini sam Grand Theft Auto 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA VI ćemo vidjeti nikada?

Ako ste se ikada zapitali kad ćemo dobiti GTA VI, odgovor se krije u naslovu. Nema potrebe za novom GTA igrom kad se još uvijek GTA V prodaje kao lud. Ne samo to, već je GTA Online porušio sve rekorde prošle godine, a isti trend nastavlja se i na ovu godinu.

Zanimljivo je vidjeti prodajne rezultate za druge serijale koje Take-Two ima u svom portfelju. NBA 2K je na 111 milijuna, Borderlands na 70 milijuna, Red Dead Redemption na 60 milijuna (od toga sam RDR 2 se prodao u 37 milijuna), Civilization je na 57 milijuna dok je BioShock na 37 milijuna prodanih primjeraka.

Take-Two nikad nije imao bolje rezultate i nikad više novaca. Kompletnu prezentaciju za dioničare i medije možete pronaći ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano