Vijesti

GTA V stiže u drugoj polovici 2021. godine na PS5/XSX uz veliku PS5 ekskluzivu

Take-Two i Rockstar su jučer još jednom potvrdili kako GTA V po tko zna koji put izlazi za još jednu generaciju konzola. Iako su fanovi uvelike popljuvali ovakvu odluku, to naravno nije i neće spriječiti Rockstar da ne izda GTA V za PS5 i vjerujemo Xbox Series X.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je potvrđeno da će igra izaći u drugoj polovici 2021. godine jer kompanija intezivno radi na GTA V next-gen remasteru. Igra će prema riječima čelnika Take-Twoa donijeti veliku vizualnu nadogradnju kao i dosta veliki skok u performansama igre na next-gen konzolama.

Trailer je pogledalo više od 2.8 milijuna ljudi, a trenutno ima 59K lajkova i čak 170K dislajkova

Cilj je zapravo GTA Online…!

Sve ovo kako se nama čini događa se zbog GTA Onlinea koji će postati igra za sebe u doslovnom smislu. Potvrđeno je kako će GTA Online na next-gen konzolama i PC-u dobiti i u 2021. godini velike nadogradnje i puno novog sadržaja.

Paralelno s izlaskom GTA V na next-gen konzole, Grand Theft Auto Online dobit će svoju samostalnu verziju što znači da ako želite igrati samo GTA Online, osnovna igra vam neće više biti potrebna. Nije poznata još cijena GTA Onlinea, ali PlayStation 5 vlasnici su dobili prilično veliki benefit.

Naime, prva tri mjeseca nakon izlaska, GTA Online će biti besplatan za sve PS5 vlasnike, i to nije sve. Ono što nismo znali je da ako u ta prva tri mjeseca aktivirate GTA Online, vaš je besplatan zauvijek i možete ga igrati sve dok imate PS+ naravno.

Xbox Series X i PC vlasnici ovakav benefit nemaju niti će ga dobiti. Navodno da će PS5 vlasnici dobiti još neke manje stvari u igri što neće dobiti druge platforme, ali vjerujemo kako se radi o novcu u igri ili nekim manje važnim itemima.

Dakle, GTA V po tko zna koji puta igramo opet negdje na jesen-zimu 2021. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano