Vijesti

Gujian 3 je kineski RPG koji je prodan u 1,3 milijuna primjeraka, a vi vjerojatno nikad niste čuli za njega

Ako pišemo o RPG-ovima sa dalekog Istoka, u 99% slučajeva to budu japanski RPG-ovi stoga ih povezujemo s kraticom JRPG. Tu dileme nema te odmah znamo o kakvim bi se to igrama trebalo raditi. E sada, moram priznati da su Kineski RPG-ovi prilična nepoznanica. Vjerojatno ih ima na tone u matičnoj državi samo su najvjerojatnije neprevedeni tako da smo mi zapadnjaci uskraćeni za dotične.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Gujian 3 je jedna od iznimki. Kreator 上海烛龙信息科技有限公司 je tako ponudio naizgled jako obećavajući akcijski RPG koji bi se, prema niže navedenim videima, komotno mogao nositi sa japanskom konkurencijom. Iako je Gujian 3 izvorno izašao još 14.12.2018. godine, patch koji je donio prijevod na engleski jezik je tek postavljen u 11. mjesecu prošle godine.

O kakvoj se igri radi, dovoljno je pročačkati Steam verziju i vidjeti da vrlo pozitivnih komentara ima preko 20.000 što je vrlo impresivna brojka. Nažalost, prve dvije igre nisu prevedene tako da, ukoliko ne znate kineski, teško da ćete ih odigrati. Na sreću, za igranje ovog nastavka nije potrebno znanje događaja prošlih igara.

I shodno tome, igrači diljem svijeta su prepoznali potencijal koji Gujian 3 nudi te se igra prodala u impresivnih 1.3 milijuna primjeraka. Igra je zasada izašla jedino za PC i nema naznaka za konzolaške verzije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano