Vijesti

Hardcore postapokaliptični survival naslov Road to Vostok dobio je demo

Road to Vostok bit će interesantan svim ljubiteljima tmurnih survival naslova, a posebno onima post-apokaliptične tematike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o projektu samostalnog developera iz Finske koji obećava realistična oružja, napredne mehanizme preživljavanja, neprijateljske NPC-eve te duboko razrađen sistem lootanja i craftanja alata, oružja i opreme.

Sve se odvija negdje na granici između Finske i Rusije, koja nam je izuzetno zanimljiva i u kontekstu posljednjih mjeseci ratno nastrojene Rusije, čijem predsjedniku se susjedna Finska često pronađe na usnama negdje s Ukrajinom.

Sam Vostok je, kako navodi developer, opasna i tajanstvena zona, a kao takva ujedno je i mjesto u kojem smrt znači kompletan gubitak svog napretka, i po tome se Road to Vostok odvaja od drugih sličnih igara.

Road to Vostok planira se za 2023. u early accessu, a već od danas na Steamu je dostupna demo verzija koja, više nego što nastoji demonstrirati igru, želi biti sredstvo putem kojeg će developer transparentno komunicirati s igračima. Što ovu igru izdvaja od brojnih drugih sličnih naslova koji se pojave od niotkud s “predobro-da-bi-bilo-istina” trailerima, a zatim nestanu.

Igra