Vijesti

Hellblade 2 u 30 FPS-a na Xboxu za “cinematično” iskustvo igranja

Već godinama slinimo za svakim novim prikazom Hellbladea 2. Poslije nekoliko odgoda, čekanje se konačno bliži kraju, do izlaska je preostalo nešto manje od dva mjeseca i pravo je vrijeme za razgovor o tehnikalijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je za njemački GamePro poručio Ninja Theoryjev Mark Slater-Tunstill, Hellblade 2 na Xboxu Series X i S neće imati grafičke modove. Developeri su na Xboxu odlučili ponuditi samo jedan način igranja – onaj s najboljim vizualima ograničen na 30 FPS-a. Sve kako bi, dodaje Slater-Tunstill, iskustvo igranja učinili cinematičnijim poput filmova u 24 FPS-a.

Xbox Series X je pored Series S-a najavljen kao konzola za igranje u 60 FPS-a, međutim, poslije Redfalla i Starfielda, Hellblade 2 je treća velika first party ekskluziva za redom koja će propustiti ostvariti to obećanje. U drugu ruku, Hellblade 2 se zaista i doima kao igra koja će profitirati od “filmskog” iskustva igranja, a za razliku od prethodno dvije spomenute igre, s grafičke strane se Hellblade 2 zaista ima s čim pohvaliti.

Zanimljivo, igračima na PC-u se neće nametati cinematično iskustvo. Na hardveru koji je to sposoban moći ćete igrati u 60, 120 ili u koliko vam je već drago FPS-a, ali s obzirom kako tržištem ipak dominiraju grafičke kartice srednjeg ili nižeg ranga, velika većina PC igrača će se također odlučiti na 30 FPS-a. Ovo je naslov na kojem ćete željeti nafrljiti rezoluciju i teksture najviše što može ići.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano