Vijesti

Hellbladeu 2 navodno interno predviđaju 90+ ocjenu

Tzv. interno recenziranje sasvim je uobičajena praksa u neposrednom djelovanju velikih izdavačkih sustava. Kolege developeri iz drugih studija nastoje pružiti nepristrano mišljenje o kvaliteti na temelju kojeg se nastavlja razvoj, pegla ili objavljuje igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobito poznat po tome je Sony, za kojeg je poznato da neće izdati AAA naslov ako interne ocjene ne ukazuju na GOTY materijal. Sličnim se povodi i Microsoft sa Senua’s Saga: Hellblade 2 čiji izlazak je već nekoliko puta prolongiran. Projekt je obilježen kao pokazni naslov Xboxa te svi očekuju najveći standard kvalitete.

Gostujući u Spawncast podcastu, insajder NateTheHate kaže kako je “čuo” o procjenama za Hellblade 2 u domeni prosječne ocjene od preko 90. Pritom, dodaje, nije siguran radi li se o internim procjenama ili je angažiran netko iz vani, ali Microsoft svakako očekuje kritički uspjeh kakvog kod AAA naslova nije imao još od Forze Horizon 5.

Ne ide uvijek sve po planu. Primjerice, prošle godine smo iz procurenih mailova Phila Spencera saznali kako je Microsoft Redfallu predviđao prosjek ocjena od oko 70, da bi završilo na 54. Međutim, po svemu viđenome dosad, Hellblade 2 nebi trebao dijeliti istu sudbinu. Posljednji prikaz igre bio je brutalan, oduševio je apsoltno sve, a igrat ćemo ju nekad kasnije ove godine na PC-u i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano