Vijesti

Helldivers 2 broji višemilijunsku prodaju

Iz nekog razloga Sony se još uvijek ne želi pohvaliti prodajnim rezultatom Helldiversa 2, neočekivanog hita čija popularnost ne jenjava ni trećeg tjedna od izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako rijetko za bilo koji naslov, prodaja iz tjedan u tjedan raste uzlaznom putanjom, na što ukazuju javni podaci prodaje u Ujedinjenom Kravljevstvu koja je u minulom tjednu rasla 20%.

Uslijed još jednog vikenda u kojem Helldivers 2 uzastopno obara rekord istovremeno aktivnih igrača na Steamu, koji sada iznosi 458 tisuća (20. najuspješniji naslov svih vremena u toj metrici), šef Arrowhead studija Johan Pilestedt natuknuo je milijunsku prodaju.

Točnije, Helldivers 2 je negdje na tri milijuna prodanih kopija. Ako uzmemo u obzir zasigurno neusporedivo manji budžet od nekih drugih naslova PlayStation Studiosa, ali i naredni live service potencijal, čelnici Sonyja itekako imaju razloga za zadovoljstvo.

Ali ono pravo kreće tek sada, jer tehnički problemi navodno su iza nas. Serveri su, tvrde developeri, sada sposobni progutati veće mase igrača i fokus se vraća onom najbitnijem za svaki live service naslov – implementaciji novog sadržaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano