Vijesti

Upoznajte lore Helldiversa 2 kroz propagandni video

Dok čekamo review primjerak nadolazeće kooperativne pucačine Helldivers 2, studio Arrowhead i Sony podijelili su trailer koji pojašnjava priču do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako niste igrali prethodnika, nije da ste puno propustili budući da je priča bila svedena tek na opise misija i slično. Ali lore postoji. Doduše, neozbiljnijeg je karaktera i uglavnom se svodi na “provođenje slobode” drugim planetima i rasama poput nekakve over the top Amerike u svemiru. Tako je i u ovom prikazu priča prezentirana kroz zgodni propagandni video. U ovom prikazu priča je prezentirana kroz zgodni propagandni video.

Dojmovi onih koji su ga imali priliku igrati, kažu da je Helldivers 2 dobar i zabavan s gameplay strane, osobito kao kooperativno iskustvo, ali problematičnim bi se mogao pokazati manjak sadržaja na launchu. Međutim, studio je već obećao live service podršku nakon izlaska, bez dodatnog plaćanja, s novim neprijateljima, misijama i biomima.

Helldivers 2 zakazan je za 8. 2. za PC i PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano