Vijesti

Helldivers 2 je s novim eksplozivnim gameplay trailerom dobio popularnu cijenu

Helldivers 2 odgođen je za početak iduće godine. Sonyju kao izdavaču te Arrowheadu kao razvojnom timu dodatnih nekoliko mjeseci dobro će doći za poliranje tehničke strane igre, ali i za promociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su povodom otvaranja prednardužbi izdali novi gameplay trailer, ovaj put s fokusom na novu frakciju. Za razliku od golemih insekata i ružnih iz ranijih prikaza, Automatons je robotizirana civilizacija, “inteligentna i neumoljiva”, a kao jedini cilj ima uništenje Zemlje.

Robotima su svojstvene zabarikadirane baze, stoga protiv njih najbolje djeluju eksplozivna oružja, sposobna ostvariti veću količinu štete u kratko vremena. Stoga na njihovim planetima očekujte eksplozivniji i kaotičniji gameplay nego protiv nekih drugih neprijateljskih vrsta u Helldiversima.

Sony gaji velike nade u igru, bit će to live service naslov, jedan od njih preko 10, a za uspjeh tog poslovnog modela masovnost igrača je krucijalna. Stoga u tom smjeru ide nešto popularnija cijena od 40 eura za standardno izdanje. Helldivers 2 izlazi za PC i PS5 8. 2. 2024.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano