Vijesti

Helldivers 2 mogao bi izaći u listopadu

Najavljen ranije ove godine kao jedna od udarnih PlayStation igara ove jeseni, Helldivers 2 još uvijek nema datum izlaska. Popularna kooperativna akcijska igra se iz izometrijskog pogleda prebacuje u treće lice, što je sjelo igračima nakon posljednjeg trailera i sada samo preostaje pitanje – kad će?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Henderson kaže – u listopadu će! Pouzdani insajder saznao je to, piše na Insider Gamingu, iz svog izvora u Sonyju, što znači kako će Helldivers 2 izaći u sličnom vremenskom okviru kao Sonyjeva najočekivanija igra ove godine. Marvel’s Spider-Man 2 zakazan je za 20. 10., a listopad te jesen općenito nakrcani su s još velikih igara.

Forza Motorposrt, Alan Wake 2, Assassin’s Creed Mirage, Lords of the Fallen, Cities Skylines 2, MGS kolekcija… Listopad je zgužvan skroz na skroz, međutim, uz pravi marketing, Helldivers 2 bi kao kooperativno live service iskustvo mogao pronaći svoju publiku. Posebno ako mu Sony izvjesi neku popularniju cijenu, ili završi na PlayStation Plusu.

Kako bilo, kada izađe kasnije ove godine, to će biti na PS5 i PC. Ako još niste, provjerite zašto nam se svidio posljednji prikaz.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano