Vijesti

Helldivers 2 odgođen je za početak 2024. Kad vidite trailer, bit će vam jasno i zašto

Helldivers 2 trebali smo zaigrati do konca ove godine kao jedan od Sonyjevih velikih live service aduta. Dok se bližimo kalendarskoj jeseni, deficit konkretnijih informacija o igri pokrenuo je sumnje o odgodi, što se upravo obistinilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada odgledate novi gameplay prikaz, bit će vam jasno zašto je došlo do odgode. Pišemo ovo u pozitivnom i negativnom smislu. Kao kooperativni akcijski naslov Helldivers 2 izgleda još zabavnije nego ranije. Kada vidimo gomile protivnika na ekranu te gameplay mehanike koje potiču na međusobnu suradnju, ne možemo nego poželjeti zaigrati. Sve to ako ste sposobni ignorirati režirani razgovor igrača u maniri Ubisofta u najslavnijim danima (reveal Divisiona?).

Međutim, tehnička strana igre očito zaostaje. Od izvedbe do animacija. pa ako hoćete i vizuala, Helldivers 2 kaska za onim što bismo očekivali od jednog PS5 naslova. Osobito kada on stiže kao produkt uske suradnje sa Sonyjem.

Od 8. 2. iduće godine na PC-u i PS5, uz pravi marketing, ponešto peglanja i prstohvat sreće, Helldivers 2 ima potencijal okupiti veće mase igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano