Vijesti

Hideo je u 9 minuta prikazao sve novosti za Death Stranding Director’s Cut

U tmurnu igru u kojoj svjetovi nestaju samo je Hideo Kojima sposoban implementirati glupiranje backflipovima na motoru te ga izvesti na način da to izgleda simpatično. Radi se o samo jednoj u nizu sitnica koje će 24. 9. doći u PS5 verziju Death Strandinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9-minutnim prikazom završena je noćašnja Gamescom prezentacija, a Kojima je još pokazao unaprijeđenu borbu prsa o prsa s novim oružjima, montiranim strojnicama, poligonima za vježbanje s globalnim highscoreom

Tu su i novi gadgeti od kojih onaj s mlaznim potisnicima za doskoke s visina izgleda overpowered, katapultovi, skakaonice, botovi, nove staze za utrkivanje… A da sve te novine imamo gdje iskoristiti, stižu nove misije s fokusom na akcijski način igranja.

Ukratko, Death Stranding u Director’s Cutu izgleda zanimljivije nego ikad, pod uvjetom da vam inicijalno nije odbojan taj princip igranja simulatora Hrvatske Pošte. Nama nije bio, jer kako smo objasnili u našoj recenziji samo Hideo Kojima je sposoban od naoko blesave premise napraviti odličnu igru koja nudi toliko toga. Ako to još niste, na jesen u PS5 verziji pružite šansu Death Strandingu, igri koja je odstupila od svih postulata današnje gaming industrije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano