Vijesti

Hideo je u 9 minuta prikazao sve novosti za Death Stranding Director’s Cut

U tmurnu igru u kojoj svjetovi nestaju samo je Hideo Kojima sposoban implementirati glupiranje backflipovima na motoru te ga izvesti na način da to izgleda simpatično. Radi se o samo jednoj u nizu sitnica koje će 24. 9. doći u PS5 verziju Death Strandinga.

9-minutnim prikazom završena je noćašnja Gamescom prezentacija, a Kojima je još pokazao unaprijeđenu borbu prsa o prsa s novim oružjima, montiranim strojnicama, poligonima za vježbanje s globalnim highscoreom

Tu su i novi gadgeti od kojih onaj s mlaznim potisnicima za doskoke s visina izgleda overpowered, katapultovi, skakaonice, botovi, nove staze za utrkivanje… A da sve te novine imamo gdje iskoristiti, stižu nove misije s fokusom na akcijski način igranja.

Ukratko, Death Stranding u Director’s Cutu izgleda zanimljivije nego ikad, pod uvjetom da vam inicijalno nije odbojan taj princip igranja simulatora Hrvatske Pošte. Nama nije bio, jer kako smo objasnili u našoj recenziji samo Hideo Kojima je sposoban od naoko blesave premise napraviti odličnu igru koja nudi toliko toga. Ako to još niste, na jesen u PS5 verziji pružite šansu Death Strandingu, igri koja je odstupila od svih postulata današnje gaming industrije.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close