Vijesti

Hideo Kojima je još jednom zatrolao fanove… Možda je vrijeme za ignoriranje

Koliko god zadužio gaming industriju naslovima koji su iznova mijenjali način na koji doživljavamo video igre, Hideo Kojima nastavio je trolati i nakon rastanka s Konamijem. Međutim, uz jednu bitnu razliku, trolanje više nema pokrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i uoči svakog bitnog događaja gaming industrije, Kojima je i uoči Gamescoma, zasigurno ne slučajno, krenuo objavljivati dvosmislene poruke i slike poput ove, dok editira nešto. Ovaj put se video vezom javio u Koln gdje je njegov veliki prijatelj Geoff Keighley vodio Gamescom prezentaciju. Nije se javio pričati o igrama.

“Kada je čuo da će ove godine biti Gamescom prezentacija uživo, rekao mi je da mora u nekom obliku biti prisutan… i evo ga…”, govorio je Keighley prije nego li je pokazao na veliki ekran. “Dok radim na svojim novim igrama, tu sam s vama da vam predstavim jednu drugu novost”, započeo je Kojima, a zatim otkrio vlastiti podcast kojeg će emitirati ekskluzivno na Spotifyju.

Podcast kreće 8. 9., ugošćivat će različite goste iz gaming industrije, a ulogu će imati i Geoff Keighley koji će u svakoj epizodi prezentirati novosti iz zabavne industrije. Tko zna, možda u jednom od podcasta otkrije više o svojoj budućoj igri. Ako je ikoga uopće više briga.

Povezano