Vijesti

Hideo Kojima je započeo rad na novom naslovu

U nedavnom tvitu, Kojima je poručio kako je započeo rad na novom konceptu koji bi mogao biti povezan sa svijetom Death Strandinga. Nakon medijski popraćenog razlaza s Konamijem, s kojim je radio još od sredine osamdesetih godina prošlog stoljeća, Kojima je ponovno pokrenuo svoj Kojima Productions kao nezavisni razvojni studio. Njihova prva igra bio je dugo očekivani Death Stranding. Iako je primila miješane ocjene, hvaljen je njen inovativni pristup igrivosti po čemu je Kojima već godinama poznat. Igra dolazi na PC idući mjesec, a igrače zanima koji je njegov idući projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već mjesecima se suška kako bi Silent Hills mogla biti PS5 ekskluziva, a možda i novi nastavak Metal Gear Solida nije isključen nakon što se pročulo kako je Kojima zainteresiran za otkup prava na franšizu. Izgleda kako to sve bili pusti tračevi, jer nove informacije upućuju na nešto sasvim drugo. Kojima je opisao proces dizajniranja novog naslova s kolegom Yoji Shinkawom u dva nedavna tvita, a pogled je svima privukla „Bridge Baby“ koja zauzima pola stola. Beba je veliki dio Death Stranding igre, a priprema li se Hideo na skorašnje dijete pa vježba s igračkom ili pokušava dati naznake na čemu radi, nismo u potpunosti shvatili.

U intervjuu s Famitsu početkom godine, Kojima je priznao kako mu je velika želja da on i Shinkawa naprave anime ili mangu. Također je otkrio kako studio radi na par potencijalnih igara, ali ništa konkretno se nije saznalo. Je li ovaj novi naslov manga, anime, nastavak Death Strandinga ili nešto treće, Kojima još nije spreman okriti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano