Vijesti

Hideo Kojima manipulira i laže, ili zaista radi na Silent Hill igri

Izgleda da su Hideo Kojima i Konami nakon jako grubog rastanka ipak pronašli zajednički jezik. To, naime, pokazuje najnoviji post na Twitteru koji najavljuje nešto novo iz Kojima Productionsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je zanimljivo i što definitivno nikako ne može biti slučajno, na slici iz posta su istaknuta dva detalja. Pyramid ispisano na olovci (Pyramid Head je kultni protivnik iz Silent Hilla) a na papriću na stolu “diskretno” je ispisana poruka “next week”, odnosno u prijevodu – idući tjedan. Dodatno, uz korištenje riječi “silent” koja se nikako ne uklapa prirodno u tekst mislim da vam je sve jasno.

Pošto prenosimo post koji je objavljen prošlog petka, “idući tjedan” je ustvari ovaj tjedan. Na što Kojima Productions aludira prilično je jasno, kao što je jasno i da su obje poruke postavljene planski.

Dakle, postoje dvije solucije. Prva je ta da nas Kojima trola i to, oprostit ćete mi na izrazu, prilično šupački, ili je zaista sve dogovoreno s Konamijem koji je dopustio Kojimi da radi Silent Hill igru. Kojima je poznat po epskom trolanju, ali iskreno mislimo kako bi ovo bilo previše čak i za njega.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano