Vijesti

Hoće li Bugsnax biti besplatna igra u sklopu PS Plus pretplate za studeni?

Danas nam je stigao prvi prikaz novog PS Storea koji službeno dolazi sutra. Jedna stvar kojima je ljudima zapela za oko je izostanak Bugsnaxa. Na PS Storeu je moguće prednaručiti gotovo sve PS5 naslove, ali Bugsnax nije jedan od njih. Za uporedbu, PC korisnici ga mogu već sada prednaručiti za 17 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slična situacija se nedavno dogodila s igrom Fall Guys koja je bila dostupna za narudžbu preko Steama ali ne i PS Storea. Nekoliko dana kasnije stigla je objava kako će Fall Guys izaći u sklopu PS Plus pretplate.

Jeftina indie vremenska eksluziva koja je namijenjena i mlađim uzrastima čini se savršenim kandidatom za PS Plus, čiji je razvojni studio Young Horses nedavno izjavio kako im je primarni cilj omogućiti pristup igri što većem broju ljudi. PS Plus čini se savršenim načinom da ispune taj željeni cilj. Istovremeni izlazak igre na obje generacije konzola putem spomenute pretplate mogao bi se pokazati dobrim potezom.

Službeno Bugsnax izlazi 12. studenog za PS4, PS5 i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano