Vijesti

Hoće li Marvel’s Blade biti Xbox ekskluziva? Bethesda odbila komentirati

Jedno od većih iznenađenja The Game Awards prezentacije bila je Bethesdina najava igre Marvel’s Blade. I više nego sama suradnja Bethesde i Marvela, iznenadio je odabir studija za razvoj igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blade je pripao Arkane Lyonu od kojeg smo očekivali Dishonored 3 ili novi Deathloop. Arkane će s Bladeom izaći iz okvira ugodnog, uostalom i jer se radi o igri iz trećeg lica, za razliku od svih ostalih uspješnica francuskog studija. Međutim, sam trailer ne otkriva previše, pa tako ni ono brojnima najbitnije – platforme.

Bethesda je danas pod Microsoftom, pa bismo očekivali Xbox ekskluzivnost na konzolama, međutim, još ništa nije potvrđeno. Na upit kolega s VG247, Bethesda je odbila pružiti odgovor, što se obično ne radi kada imate definiranu situaciju.

Disneyu kao vlasniku Marvela u interesu je što veći doseg njegovog sadržaja. Tako smo iz suđenja Microsofta i FTC-a doznali kako je Disney jako dugo pregovarao s Microsoftom oko Xbox ekskluzivnosti igre Indiana Jones, koja je inicijalno dogovorena i za PlayStation, a za čiju ekskluzivnost je sasvim sigurno trebao napraviti određene ustupke. Tek ćemo saznati je li isto uspio ostvariti i s Bladeom.

Igra

Povezano