Vijesti

Hoće li zaista baš Travis Scott dizajnirati prvu specijalnu ediciju PS5?

Kada smo posljednji put pisali o Travis Scottu, popularnom reperu kojeg je dopala uloga kreativnog partnera na PlayStatoinu 5 većina vas je na to gledala ravnodušno. Mnogi ni ne znaju tko je on, a sasvim je izvjesno kako će čovjek kreirati prvu specijalnu ediciju PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski poznati časopis Forbes Scotta je smjestio među 30 najutjecajnijih osoba na svijetu mlađih od 30 godina, a u novom specijalnom izdanju novinari su se osvrnuli na to kako reper mijenja način komunikacije između velikih brendova i promotora. Inače kompanija koja vas angažira kaže što trebate raditi, a kod Scotta je obrnuto. Plaćaju ga da on njima zapovijeda, pa tako dobijemo PS5 reklamu poput ove ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=oEkjgwiq0QM

Za Epic Games i Fortnite Scott je napravio prvi veliki koncert u nekoj igri uživo kojeg je pratilo 12 milijuna igrača (navodno je zaradio 20 milijuna dolara), a za McDonalds je kreirao potpuno novi menu. Prvenstveno u SAD-u prate ga milijuni mladih ljudi na koje ostavlja izniman utjecaj i što je najvažnije – kupuju što on prodaje.

Kako nastavlja Forbes u velikom osvrtu na Scotta, izvori kažu kako reper u dogovoru sa Sonyjem ima stavku po kojoj će dizajnirati vlastitu PS5 konzolu, a možda čak i pravu igru. “Sve ćemo razotkriti kroz idućih par tjedana”, otkriva Scott.

Prva specijalna edicija PlayStationa 5 baš od Travisa Scotta? Jako moguće. Ali s njim nikada ne znate. Ali znat ćemo nešto u narednih 15-ak dana.

Povezano