Vijesti

Hogwarts Legacy igrat ćete tjednima

Haripoterovski RPG Hogwarts Legacy neće biti mala igra te možete zaboraviti na prelazak u jednom vikendu, otkriva Avalanche Software.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo pisali o prvim dojmovima velikih medija i kreatora koji su dobili priliku igrati Hogwarts Legacy prije izlaska. Oni su većinom pozitivni, svi najviše hvale borbu i atmosferu čarobnog svijeta, međutim, danas su nam pažnju skrenuli na tekst Gamereactora kojem su developeri otkrili okvirnu satnicu za prelazak igre.

“Teško je odrediti broj, ali za prvi prelazak, ako idete samo kroz glavnu priču, čeka vas oko 40 sati igranja. Ako odlučite raditi sve što vam igra nudi onda gledate na preko 100, možda čak i 120 sati”, otkrio je Gamereactoru glavni dizajner Kelly Murphy iz Avalanchea.

Murphy kaže da čak ni nakon 6 godina rada na igri nije iskusio sve što Hogwarts Legacy ima za ponuditi. “Odigrao sam ga nekoliko puta i još nisam vidio svaki dio igre. Ima dijelova Hogwartsa, škole i svijeta koje nisam ni vidio”, kaže.

Developeri dalje nastavljaju pričati o manjim zaseocima i specijaliziranim trgovinicama s vlastitim pričama, razbojničkim kampovima, izoliranim kućama i zamcima, špiljama, skrivenim blazima… Svijet Hogwarts Legacyja je golem, a sadržaja je pregršt. Igrat ćemo ga tjednima.

A sve kreće 10. 2. za kada je zakazan izlazak za PC, PS5 i XSX/S, a 4. travnja spremno će biti i izdanje za PS4 te XONE.

Igra

Povezano