Vijesti

Hogwarts Legacy na Switchu ima duga učitavanja između lokacija

I dok smo još od ranije znali kako iskustvo igranja Hogwarts Legacyja na Switchu neće biti istovjetno onom na drugim platformama, čini se da je zbilja jako puno toga degradirano kako bi Nintendova omalena konzola mogla progutati ovaj sadržajan otvoreni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah što ćete primijetiti je očekivani vizualni downgrade. Youtuber Switch Up je u svojoj usporedbi ustvrdio kako je moglo biti i gore, međutim, naišao je na nešto što bitno mijenja iskustvo igranja. Naime, svijet Hogwarts Legacyja na Switchu više nije jedno cjelovito iskustvo, već je rascjepkan učitavanjima između lokacija.

Primjerice, ulazak u Hogsmeade podno vrata skriva kontekstualni meni koji pokreće učitavanje dugo 30 do 50 sekunda. Isto vrijedi i za ostale veće lokacije, a potom i za trgovine i slične mikrolokacije koje su na drugim platformama dijelom cjelovitog iskustva i nema učitavanja. Opet 30 do 50 sekunda.

Narušeno iskustvo igranja

I dok ovo nekima neće predstavljati problem, osobito onima koji primarno igraju na Switchu i ne znaju za bolje, u Hogsmeadeu ima 15-ak zgrada i učitavanja se nakupe. Iskustvo igranja nije i ne može biti jednako dobro. Mnogi će zaobilaziti takve lokacije i propustiti tko zna koliko toga.

Inače, Warner Bros je komercijalno jako zadovoljan s heripoterovskim RPG-em. Hogwarts Legacy je najprodavaniji novi naslov ove godine s preko 15 milijuna primjeraka. S pravom, jer radi se o sjajnoj igri koju su fanovi Harry Pottera čekali, međutim, usprkos tome nije ostvarila nijednu nominaciju na ovogodišnjem The Game Awardsu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano