Vijesti

Horizon online projekt ima prednost pred Horizonom 3

Horizon se vrlo brzo prometnuo u jedan od najistaknutijih PlayStation IP-eva. Samo do konca ove godine zakazani su remaster Zero Dawna te LEGO Horizon Adventures, a nakon dvije velike igre i VR spin-offa u razvoju je najmanje još nekoliko velikih Horizon iskustava.

Treći veliki Horizon s Aloy (i novom prijateljicom?) je u razvoju i to je već potvrđeno, a javna je tajna kako Guerilla radi i na jednom online Horizonu čiji prikazi su već curili. Za razliku od onog otkazanog TLoU online projekta, ovaj navodno napreduje jako dobro.

To je otkrio novinar Jason Schreier na Spawn Wave podcastu, gdje dodaje kako je online igra puno bliže izlasku od Aloyine nove avanture. Horizon Online je svakako idući Guerillin projekt i kao takav je jedan od malobrojnih live service projekata koji nisu otkazani unutar PlayStation Productionsa.

Ono što Schreier ne spominje, a znamo iz ranijih glasina su indikacije u pravom pravcatu MMORPG-u u Horizon univerzumu kojeg razvija korejski NCSoft specijaliziran upravo za taj žanr (Lineage, Aion) kodnog imena Project Skyline o čemu smo više pisali ovdje.

Igra

Povezano