Vijesti

Procurio je prikaz Horizon online multiplayera, čini se da će biti neozbiljnog karaktera

Tokom vikenda na internet je procurio gameplay iz alpha verzije Horizon Forbidden Westa koji je, očito, u nekom trenutku sadržavao online multiplayer, a svi znamo da ga u konačnici nije imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo točno kako je išao razvoj Horizon Forbidden Westa, međutim, budući da je prošli mjesec potvrđeno postojanje Horizon online multiplayer projekta, vjerujemo da je on proizašao upravo iz Forbidden Westa. Kao što je zasebna velika online multiplayer The Last of Us igra nastala iz planiranog multiplayera za Part II.

Alpha testiranje

12 minuta alpha testiranja multiplayera u Forbidden Westu pojavilo se na Redditu i još uvijek nije uklonjeno. Autor posta na Redditu tvrdi kako se radi o jako starom buildu igre (koji mogu preuzeti i pokrenuti svi s jailbreakanim PS4), pa iako možete vidjeti neke manje demonstracije borbe, većina videa svodi se na skakutanje te prikaz okruženja, likova i neprijatelja.

Međutim, ono što možemo vidjeti je da je čitavi grafički stil neozbiljniji, za razliku od pravog Horizona te sve djeluje nekako poput Fortnitea. U tom smjeru ide i navodna konceptualna slika koja, opet kao da je izašla iz Fortnitea ili neke Android igrice. Premda, ne mora značiti da će Horizon mutliplayer i u konačnici biti takav, pretpostavlja se da su vizuali barem nekoliko godina stari.

Osim online multiplayera, trenutno su u razvoju još dva bitna Horizon projekta. Burning Shores je prva velika ekspanzija za Forbidden West te izlazi 19. 4., a Horizon Call of the Mountain je launch naslov za PlayStation VR 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano