Vijesti

Hrvatska igra Go Home Annie dobila je demo na Steamu

Hrvatski game development studio Misfit Village koji stoji iza Sick Brick i Tainted Fate igara, izbacio je demo za svoju najveću igru dosad: Go Home Annie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se od horor avanturi iz prvog lica u kojoj igrate kao zaposlenik odjela za replikaciju koji je zadužen za testiranje umjetno stvorenih paranormalnih događaja. Kroz razne zagonetke, komuniciranje s anomalijama i istraživanje morat ćete razotkriti tajne odjela za replikaciju. Radnja je smještena u Hrvatskoj što se može razaznati već iz prvih nekoliko screenshotova demoa koje smo ulovili.

Kako doznajemo, na igri radi tim od 6 ljudi i to već dvije godine, a za sad nemaju određen datum izlaska. Kažu kako bi to moglo biti krajem 2023. iako nisu previše sigurni..

Dojmovi igrača koji su odigrali demo zasad su izrazito pozitivni, a neki Youtube videi imaju i preko 300 tisuća pregleda što je, kako nam priznaje 3D modeler Mateja, iznenadilo i samu ekipu iz Misfit Villagea.

Demo smo isprobali i mi te moramo priznati da smo oduševljeni. Vizuala se ne bi se posramili ni brojni veliki AAA studiji.

Demo za Go Home Annie preuzmite na Steamu, a developere iz Misfit Villagea zapratite na Facebooku i Youtubeu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra